BSO + Gouda

Welkom bij Vesper BSO + in Gouda, waar we niet alleen kinderen opvangen, maar ook een extra steuntje in de rug bieden aan ouders met kinderen die een speciale zorgvraag hebben. Bij Vesper BSO + bekijken we elk kind persoonlijk en proberen we zoveel mogelijk te voldoen aan ieders behoeften. We hebben ons programma aangepast om een inclusieve omgeving te creëren waar alle kinderen zich welkom en ondersteund voelen.

Onze locaties van Vesper BSO + Gouda

Onze locatie in Gouda is speciaal ontworpen om een veilige en stimulerende omgeving te bieden voor kinderen met een extra zorgvraag. We hebben goed opgeleide groepsmedewerkers die bekwaam zijn in het omgaan met diverse behoeften en het creëren van een sfeer van rust en structuur. Zo kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen bij Vesper BSO +.

Vesper Gouda
Verkennerspad 6,
2807 AA
Gouda

Aanmelden

Het aanbod bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO + geloven we erin dat elk kind de beste mogelijkheden verdient. Daarom hebben we ons programma zo ontworpen dat het kinderen in staat stelt om te groeien, te spelen en hun talenten te ontdekken. Onze activiteiten zijn gericht op het stimuleren van sociale interactie, creativiteit en zelfvertrouwen. Of het nu gaat om knutselen, spelletjes spelen of buiten avonturen beleven, er is altijd iets te doen bij Vesper BSO + Gouda.

We bieden geen voorschoolse opvang. Wij richten ons volledig op de naschoolse uren. Onze opvang is bedoeld voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, maar wel in staat zijn om deel te nemen aan groepsactiviteiten. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin elk kind zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt.

Dus als je op zoek bent naar buitenschoolse opvang + die meer biedt dan alleen reguliere opvang, dan ben je bij Vesper BSO + aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons programma en hoe we jouw kind kunnen helpen groeien en bloeien. We kijken ernaar uit om jou en jouw gezin te verwelkomen bij Vesper BSO + in Gouda.

Translate »