BSO + Haarlem

Bij Vesper BSO + Haarlem geloven we dat elk kind zijn eigen ontwikkeling doormaakt. Onze toegewijde en deskundige medewerkers zorgen ervoor dat de tijd die je kind bij ons doorbrengt zowel educatief als plezierig is. We bieden veel verschillende activiteiten, van knutselen tot sport en spel, om de interesses en talenten van elk kind te ondersteunen en te stimuleren. Ontdek hoe we kunnen helpen bij de ontwikkeling van je kind terwijl ze genieten van hun tijd na school bij Vesper BSO +.

Onze locatie van Vesper BSO + Haarlem

Onze Vesper BSO + Haarlem is gunstig gelegen in het grootste stadsdeel van de stad: Schalkwijk. We streven ernaar om een veilige en gastvrije omgeving te bieden waar kinderen zich thuis voelen. Ontdek onze goed uitgeruste faciliteiten en de buitengewone kansen die we bieden voor sociale interactie, leren en plezier.

BSO+ Haarlem

IKC Schalkwijk Dumont
Niels Finsenstraat 35,
2035 CZ
Haarlem

Bekijk de inspectierapporten

Aanmelden

Het aanbod bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO + geloven we dat elk kind uniek is en zijn eigen talenten en behoeften heeft. Daarom bieden wij een speciale buitenschoolse opvang Plus (BSO+) waar we ons richten op de individuele groei en ontwikkeling van elk kind. Onze BSO + Haarlem is een warme en stimulerende omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn en hun horizon kunnen verbreden.

We geloven in open communicatie met ouders en hechten veel waarde aan hun betrokkenheid. Samenwerken met ouders is essentieel om de ontwikkeling van elk kind te ondersteunen. Ons team van ervaren en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers staat klaar om je kind te begeleiden op basis van zijn specifieke behoeften en interesses.

Ben je geïnteresseerd in onze Vesper BSO + Haarlem? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een rondleiding te plannen. We verwelkomen graag nieuwe gezichten in onze BSO + familie en kijken ernaar uit om samen met je kind te groeien en te bloeien

Translate »