Kom jij werken bij Vesper?

Wat leuk dat je interesse hebt in Vesper! Bekijk hieronder onze vacatures.

Sport coördinator

IJsbaanpad, 1182 DB Amsterdam
Contract

Vesper BSO+ is op zoek naar een enthousiaste en proactieve sport coördinator die ervaring heeft met uitzetten van sportactiviteiten voor kinderen in groepssetting waar problematieken spelen ronden autisme, hechting en/of ADHD.

Als sport coördinator bij Vesper BSO+ verzorg je binnen een vertrouwde omgeving sportactiviteiten en sportlessen voor de kinderen van de BSO+. Je weet als geen ander de balans te bewaren tussen plezier maken en lekker sporten. Iets voor jou?

Groepsbegeleider

IJsbaanpad, 1182 DB Amsterdam
Contract

Vesper BSO+ is op zoek naar een enthousiaste en proactieve groepsbegeleider die ervaring heeft met begeleiden van kinderen in groepssetting waar problematieken spelen ronden autisme, hechting en/of ADHD.

Je hebt een authentieke denkwijze en bent een echte doener. Daarnaast past de vrijheid die onze manier van werken met zich mee brengt goed bij je. Iets voor jou?

Groepsbegeleider BSO+ Hilversum

Sportpark Crailoo 4, 1222 AA Hilversum
Contract

Vesper BSO+ in Hilversum is op zoek naar een enthousiaste en proactieve groepsbegeleider die ervaring heeft met begeleiden van kinderen in groepssetting waar problematieken spelen ronden autisme, hechting en/of ADHD. Je hebt een authentieke denkwijze en bent een echte doener. 

Je vindt het leuk om samen met ons het wiel uit te vinden en daarmee vind je de flexibiliteit die we van je vragen geen probleem; zowel op het gebied van werktijden als op het gebied van veranderende processen. Iets voor jou?

Groepscoördinator BSO+ Hilversum

Sportpark Crailoo 4, 1222 AA Hilversum
Contract

Wij zijn opzoek naar een groepscoördinator die al ervaring heeft met begeleiden van kinderen in groepssetting waar problematieken spelen ronden autisme, hechting en/of ADHD. Je hebt een authentieke denkwijze en bent een echte doener. Daarnaast past de vrijheid die onze manier van werken met zich mee brengt goed bij je. Iets voor jou?


Open sollicitatie

Zit er geen vacature voor jou tussen? Maar ben je toch geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie brief en CV met foto naar HR@bijvesper.nl
Samen kijken we naar een eventuele functie binnen Vesper!

Binnen twee weken zal er contact met je worden opgenomen.

Translate »