BSO + Hilversum

BSO + Hilversum is er speciaal voor kinderen die wat extra aandacht en structuur nodig hebben. Ieder kind is uniek en daarom bieden we bij Vesper BSO + begrijpen we dat ieder kind uniek is, inclusief kinderen met gedragsproblemen en/of een licht verstandelijke beperking. Onze missie is om passende opvang te bieden voor alle kinderen in Nederland, zodat ouders met een gerust hart kunnen werken terwijl hun kinderen zich in een veilige en ondersteunende omgeving ontwikkelen.

Onze locatie van Vesper BSO + Hilversum

Vesper BSO + heeft momenteel 1 locatie in Hilversum, aan de rand van de stad. Omgeven door de prachtige bosrijke omgeving bieden wij een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben. Ook vinden wij toegankelijkheid erg belangrijk waardoor je bij BSO + Hilversum voor de deur kan parkeren.  

BSO+ Hilversum

Crailoo
Sportpark Crailoo 4,
1222 AA
Hilversum

Bekijk de inspectierapporten

Aanmelden

Het aanbod bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO + draait alles om aandacht, structuur en groei. Ons professionele team, met ervaring bij zorginstellingen zoals Groei & Glunder en OTT, is toegewijd aan het ondersteunen van kinderen die extra zorg nodig hebben. We bieden onze activiteiten en begeleiding op maat om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren. Daarnaast zorgen we voor een veilige en gestructureerde omgeving waarin ze kunnen groeien.

We begrijpen dat het zorgen voor een zorgintensief kind voor ouders soms overweldigend kan zijn. Vesper BSO + Hilversum biedt jullie als gezin een welverdiende adempauze. Onze opvang helpt niet alleen jouw kind te laten groeien, maar geeft jou als ouder ook de ruimte om even op te laden en quality time door te brengen met elkaar. De positieve effecten op de gezinsdynamiek zijn merkbaar en waardevol.

Bij Vesper BSO + Hilversum, geloven we in inclusiviteit, aandacht en groei. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw kind kunnen ondersteunen met hun ontwikkeling en zelfontplooiing. Samen zorgen we voor een betere toekomst voor jouw kind en jouw gezin.

Translate ยป