BSO + Amstelveen

Vesper BSO + Amstelveen is bedoeld voor kinderen die extra zorg, structuur en liefdevolle begeleiding nodig hebben. Bij BSO + Amstelveen vinden we de behoeften van ieder kind belangrijk. We kijken dan ook niet naar wat een kind gemiddeld nodig heeft, maar kijken puur naar de behoeften van jouw kind. Ieder kind met gedragsproblemen en/of een licht verstandelijke beperking is bij ons welkom. Onze missie is duidelijk: we streven ernaar om ouders de mogelijkheid te bieden om met vertrouwen te blijven werken, terwijl hun kinderen zich in een ondersteunende omgeving kunnen ontwikkelen.

Onze locatie van Vesper BSO + Amstelveen

Vesper BSO + heeft momenteel 1 locatie in Amstelveen. Onze zorgvuldig gekozen locatie is een veilige haven waar kinderen kunnen groeien en bloeien. We begrijpen dat gemak voor ouders belangrijk is, en daarom bieden we opvang in de buurt van scholen en woningen aan. Zo kun je gerust zijn dat jouw kind in een vertrouwde omgeving wordt opgevangen.

BSO+ Amstelveen

De Bloeiwijzer
Den Bloeyenden
Wijngaerdt 2,
1183 JM
Amstelveen

Aanmelden

Het aanbod bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO + Amstelveen staat de focus op aandacht, structuur en groei centraal. Ons team van experts, met ervaring in zorginstellingen zoals Groei & Glunder en OTT, is toegewijd aan het begeleiden van kinderen die extra zorg nodig hebben. We bieden diverse activiteiten en gepersonaliseerde begeleiding om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren. In een veilige en goed georganiseerde omgeving krijgen ze alle kansen om hun potentieel te ontplooien.

Als ouder begrijpen we dat de zorg voor een kind met speciale behoeften uitdagend kan zijn. Vesper BSO + biedt jou en je gezin de broodnodige ruimte. Onze opvang helpt niet alleen jouw kind goed te ontwikkelen, maar geeft jou als ouder ook de gelegenheid om op te laden en kostbare tijd met elkaar door te brengen. Dit heeft vaak een positieve invloed op de gezinsdynamiek en jullie algeheel welzijn.

Bij Vesper BSO + Amstelveen streven we naar inclusiviteit, warmte en persoonlijke ontwikkeling. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe wij jouw kind kunnen bijstaan. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst voor jouw kind en jouw gezin.

Translate ยป