BSO + Den Haag


Vesper BSO + Den Haag biedt een veilige haven voor kinderen die extra zorg, structuur en warme begeleiding nodig hebben. Bij ons staat het individuele kind centraal, we kijken niet naar gemiddelden, maar naar de specifieke behoeften van elk kind. Kinderen met gedragsproblemen en/of een lichte verstandelijke beperking zijn van harte welkom. Onze missie is helder: ouders een veilige plek voor hun kinderen bieden. zodat ze met vertrouwen kunnen blijven werken, terwijl hun kinderen zich in een ondersteunende omgeving kunnen ontwikkelen.

Onze locatie van Vesper BSO + Den Haag

Vesper BSO + heeft momenteel 1 locatie in Den Haag. Onze zorgvuldig gekozen locatie is een veilige haven waar kinderen kunnen groeien en bloeien. We begrijpen dat gemak voor ouders belangrijk is, en daarom bieden we opvang in de buurt van scholen en woningen aan. Zo kun je gerust zijn dat jouw kind in een vertrouwde omgeving wordt opgevangen.

De Strandwacht
Paddepad 8,
2554 HZ
Den Haag

Bekijk de inspectierapportage

Aanmelden

Het aanbod bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO + Den Haag ligt de focus op aandacht, structuur en groei. Ons team van deskundigen, met ervaring in zorginstellingen zoals Groei & Glunder en OTT, is volledig toegewijd aan het begeleiden van kinderen met speciale behoeften. We bieden veel verschillende activiteiten en de beste begeleiding om de ontwikkeling van elk kind te stimuleren. In een veilige en goed georganiseerde omgeving krijgt jouw kind de ruimte om zijn volledige potentieel te bereiken.

We begrijpen als geen ander dat de zorg voor een kind met speciale behoeften uitdagend kan zijn voor ouders. Bij Vesper BSO + bieden we jou en je gezin de noodzakelijke ondersteuning. Onze opvang helpt niet alleen jouw kind te groeien, maar geeft jou als ouder ook de kans om op te laden en waardevolle tijd samen door te brengen. Dit heeft vaak een positieve invloed op de dynamiek binnen het gezin en jullie algehele welzijn.

Bij Vesper BSO + Den Haag streven we naar inclusiviteit, warmte en persoonlijke groei. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe we jouw kind kunnen ondersteunen. Samen werken we aan een veelbelovende toekomst voor jouw kind en jouw gezin.

Translate ยป