Aanmelden voor Vesper

BSO+ voor kinderen met een extra zorgvraag. 

Hoe kun je je aanmelden?

Mocht je interesse hebben om je kind aan te melden bij Vesper dan kan  je een terugbel verzoek aan vragen of direct contact met ons op nemen. Dit kun je doen door Silvana te bellen:

telefoon

06 - 25 54 37 05

Terugbel verzoek

Dank voor je bericht. We nemen snel contact op.

FAQ

Veelgestelde vragen:

Wat is het verschil met een normale BSO?


Vesper biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar met gedragsproblemen of een (licht) verstandelijke beperking. Kinderen die naar de BSO+ komen hebben meer structuur nodig dan een reguliere BSO kan bieden. Zo is er extra aandacht voor sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en het omgaan met frustraties en probleem oplossend vermogen. Als je twijfelt of Vesper de gepaste opvang kan bieden die jullie kind nodig heeft, dan willen we je vragen om even contact met ons op te nemen.
Wat zijn de kosten om mijn kind op de Vesper BSO+ te zetten?


Aangezien Vesper geregistreerd is als Buitenschoolse opvang heb je recht op kinderopvangtoeslag. Wij verwijzen je daarvoor naar de website van de belastingdienst omdat het per gezin / ouder afhankelijk is van meerdere factoren hoe hoog fe kosten uitvallen. Het maximale vergoede tarief is EUR 7,02 per uur voor 2020. Daarnaast vraagt Vesper een plus bijdrage zodat wij de gepaste zorg kunnen bieden aan jullie kind. Deze kosten kan je zelf betalen, of je kan daar een persoonsgebonden budget voor aanvragen. De plus bijdrage is voor 2020 vastgesteld op EUR 12,98 per uur. Hiernaast kunnen er nog eventuele kosten zijn verbonden aan het vervoer van je kind vanaf de school naar de BSO+ locatie. Voor een persoonlijk advies kan je altijd even contact opnemen.
Kan ik ook dagen ruilen?


Ja dat kan. Mocht je kind ziek zijn of ga je op vakantie en is jullie kind niet aanwezig op de contractdagen? Dan kun je hem of haar opgeven als afwezig. Als u dit 48 uur van tevoren aan ons wordt doorgegeven dan ontvang je Vespercredits. Vespercredits kun je weer inzetten op een andere dag voor extra opvang. Echter is dit wel alleen mogelijk als er voldoende ruimte bij Vesper is. ​ Vespercredits zijn voor een periode van 4 maanden geldig na ontvangst.
Hoe werkt de aanmeldprocedure?


Omdat de BSO+ van Vesper gestart word in de zomer van 2020 vragen wij je om even telefonisch contact met ons op te nemen als je interesse hebt om jullie kind bij ons aan te melden. Zie de pagina Contact voor meer informatie.