BSO + Assendelft

Bij Vesper BSO + Assendelft staat het welzijn en de ontwikkeling van kinderen centraal. Wij bieden buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit voor kinderen met gedragsproblemen en/of een licht verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Hierbij streven we naar een evenwichtige mix van leren, spelen en ontdekken. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat elk kind de beste zorg en aandacht krijgt in een veilige en stimulerende omgeving.

Onze locatie van Vesper BSO + Assendelft

Op onze pagina voor BSO + Assendelft kun je eenvoudig doorklikken naar de specifieke locatie van Vesper BSO in Assendelft. Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over onze locatie en ontdek hoe deze bij jouw gezin past:

BSO+ Assendelft

Kentalis Signis
Burgemeester de Boerstraat 19,
1566 KA Assendelft

Aanmelden

Het aanbod bij Vesper BSO +

Ons gespecialiseerde team van pedagogische medewerkers is getraind in het omgaan met diverse behoeften en biedt individuele aandacht en ondersteuning aan elk kind. We werken nauw samen met ouders om ervoor te zorgen dat elk kind de best mogelijke zorg en begeleiding ontvangt.

Onze BSO + locatie biedt activiteiten en programma’s die zijn afgestemd op de interesses en behoeften van de kinderen. We streven ernaar om inclusieve activiteiten aan te bieden waar alle kinderen aan kunnen deelnemen. Zo kunnen ze hun vaardigheden ontwikkelen in een ondersteunende omgeving.

We werken samen met experts en professionals op het gebied van speciaal onderwijs en therapie om ervoor te zorgen dat we de juiste ondersteuning bieden aan kinderen met specifieke behoeften. Onze samenwerking stelt ons in staat om de beste zorg te bieden en kinderen te helpen hun potentieel te bereiken.

We moedigen ouders en verzorgers aan om contact met ons op te nemen voor meer informatie over Vesper BSO + Assendelft. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en om een persoonlijke rondleiding te regelen, zodat je onze faciliteiten en programma’s kunt bekijken.

Translate ยป