Buitenschoolse opvang + Amsterdam-Zuidoost

Van Houteschool

Vesper van Houteschool

Welkom bij Vesper BSO +, dé buitenschoolse opvang in Amsterdam – Zuidoost die zich speciaal richt op kinderen met een extra zorgvraag. Onze locatie bij de Houteschool is een bruisende plek waar kinderen met plezier naartoe komen voor een gezellige en stimulerende buitenschoolse tijd. Ontdek hier alles over onze bijzondere BSO + in Amsterdam – Zuidoost.

Buitenschoolse opvang + Amsterdam-Zuidoost van Houteschool

Bij Vesper BSO + helpen we kinderen met een extra zorgvraag. Mocht je interesse hebben om je kind aan te melden bij Vesper BSO + dan kan dat via het aanmeldformulier.

Het adres van onze locatie

Van Houteschool
Leksmondplein 31
1108 EL Amsterdam

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor buitenschoolse opvang + Amsterdam – Zuidoost?

Bij Vesper BSO + streven we ernaar om een veilige en stimulerende omgeving te creëren voor elk kind, ongeacht hun zorgvraag. Onze ervaren en toegewijde medewerkers zorgen voor een op maat gemaakt programma, waarbij we rekening houden met de individuele behoeften en interesses van elk kind. Van creatieve activiteiten tot rustige momenten, bij ons is er ruimte voor iedereen.

Onze locatie bij de Houteschool biedt specifieke faciliteiten en aangepaste programma’s die aansluiten bij de behoeften van kinderen met extra zorg. We werken nauw samen met ouders en andere zorgprofessionals om ervoor te zorgen dat elk kind de juiste ondersteuning ontvangt op onze buitenschoolse opvang + locatie de Houteschool .

Onze werkwijze

Buitenschoolse opvang + Amsterdam-Zuidoost bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO + geloven we in een positieve en stimulerende omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen beleven. Onze locatie bij de van Houteschool staat bekend om haar betrokkenheid, deskundigheid en enthousiasme. We streven ernaar om niet alleen een buitenschoolse opvang te zijn, maar een tweede thuis waar kinderen zich geliefd en gewaardeerd voelen.

Onze activiteiten zijn divers en afgestemd op de behoeften van elk kind. Of het nu gaat om gezamenlijke spelletjes, creatieve workshops of rustige leeshoekjes, bij ons is er ruimte voor iedereen om te groeien en te bloeien.

Kortom, Vesper BSO + bij de van Houteschool in Amsterdam – Zuidoost is dé plek waar zorg en plezier samenkomen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs om de sfeer zelf te ervaren.

Translate »