BSO + Rotterdam

Zoeken jij opvang in Rotterdam voor je kind met extra zorgbehoeften? Dan is Vesper BSO + Rotterdam de plek voor jullie! Wij bieden een veilige en liefdevolle opvang, speciaal afgestemd op kinderen die net dat beetje extra nodig hebben.

Bij onze buitenschoolse opvang + Rotterdam staan de behoeften van elk individueel kind centraal. Wij richten ons niet op wat kinderen gemiddeld nodig hebben, maar kijken naar wat juist jouw kind nodig heeft. Of het nu gaat om gedragsproblemen of een lichte verstandelijke beperking, wij verwelkomen elk kind met open armen.

Onze missie is om jou als ouder de rust en het vertrouwen te geven om te blijven werken, terwijl je kind zich optimaal kan ontwikkelen in een ondersteunende en zorgzame omgeving.

Onze locatie van Vesper BSO + Rotterdam

Vesper BSO + heeft momenteel 1 locatie in Rotterdam. Onze zorgvuldig gekozen locatie is een veilige haven waar kinderen kunnen spelen en groeien. De bereikbaarheid van de buitenschoolse opvang + is belangrijk voor ouders, en daarom bieden we opvang in de buurt van scholen en woonwijken aan. Hierdoor kan jouw kind bij jou in je eigen buurt worden opgevangen.

Hillegersberg
Mozartlaan 150,
3055 KM
Rotterdam

Bekijk de inspectierapporten

Aanmelden

Het aanbod bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO+ in Rotterdam ligt de nadruk op aandacht, structuur en groei. Ons toegewijde team van professionals, met ervaring bij zorginstellingen zoals Groei & Glunder en OTT, staat klaar om kinderen die extra zorg nodig hebben te begeleiden. We bieden activiteiten en gepersonaliseerde begeleiding om de ontwikkeling van jouw kind optimaal te ondersteunen. In een veilige en goed georganiseerde omgeving krijgen ze alle kansen om hun volledige potentieel te ontplooien.

Als ouder begrijpen we hoe uitdagend het kan zijn om voor een kind met speciale behoeften te zorgen. Bij Vesper BSO+ bieden we niet alleen een veilige en stimulerende plek voor jouw kind, maar geven we jou ook de ruimte om even op adem te komen en kostbare tijd met je gezin door te brengen. Dit kan een positieve invloed hebben op de dynamiek en het welzijn van het hele gezin.

Bij Vesper BSO+ in Rotterdam streven we naar inclusiviteit, warmte en persoonlijke ontwikkeling. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw kind kunnen ondersteunen. Samen zorgen we voor een veelbelovende toekomst voor jouw kind en jouw gezin.

Translate ยป