Buitenschoolse opvang + Amsterdam-Noord

SBO Universum

SBO Universum

Vesper BSO + is de buitenschoolse opvang die zich inzet voor kinderen met een extra zorgvraag in Amsterdam-Noord. Onze locatie in Amsterdam-Noord biedt een warme en stimulerende omgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die wij bieden en wat onze buitenschoolse opvang + zo uniek maakt.

Buitenschoolse opvang + Amsterdam-Noord SBO Universum

Bij Vesper BSO + helpen we kinderen met een extra zorgvraag. Mocht je interesse hebben om je kind aan te melden bij Vesper BSO + dan kan dat via het aanmeldformulier.

Het adres van onze locatie

SBO Universum
Th. Weeversweg 4 ,
1025 AW Amsterdam

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor buitenschoolse opvang + Amsterdam-Noord?

Bij Vesper BSO + bieden we mogelijkheden voor buitenschoolse opvang voor kinderen met een plusje. Ons programma is flexibel en afgestemd op de individuele behoeften van elk kind. Of het nu gaat om leuke en educatieve activiteiten of sociale interactie, we streven ernaar om een inclusieve omgeving te creëren waarin elk kind zich welkom voelt.

Met medewerkers die gespecialiseerd zijn in het omgaan met kinderen met een extra zorgvraag, zorgen we ervoor dat elk kind de juiste ondersteuning krijgt. Bij Vesper BSO + kun je je kind met een gerust hart bij ons achterlaten wetende dat hij de zorg en aandacht krijgt die hij verdient.

Onze werkwijze

Buitenschoolse opvang + Amsterdam-Noord bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO + streven we ernaar om buitenschoolse opvang voor elk kind mogelijk te maken. Onze toewijding aan inclusiviteit, zorg op maat en een speelse omgeving maakt ons de ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar buitenschoolse opvang + voor kinderen met een extra zorgvraag.

Neem contact met ons op en kom gerust langs voor een rondleiding. Ontdek zelf de warmte en vreugde die onze buitenschoolse opvang + te bieden heeft.

Translate »