Buitenschoolse opvang + starten

Wil je buitenschoolse opvang + starten? We begrijpen dat dit een zeer belangrijke en moeilijke stap is voor jou en je kind. Deze stap kan veel vragen oproepen. Daarom willen we jou als ouder voorzien van meer informatie om deze stap zo soepel mogelijk te maken. Lees verder over hoe je bij Vesper BSO+ jouw kind kunt aanmelden voor een BSO +. 

Aanmelden

Hoe meld ik mijn kind aan voor een buitenschoolse opvang +?

Bij Vesper BSO+ willen we het aanmeldingsproces voor buitenschoolse opvang + zo eenvoudig mogelijk maken. Je kunt jouw kind eenvoudig aanmelden door het aanmeldingsformulier op onze website in te vullen. Hier geef je basisinformatie over jouw kind, de gewenste opvanglocatie en de dagen waarop je opvang nodig hebt.

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de aanmelding te bevestigen en eventuele aanvullende informatie te bespreken. We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom staan we open voor vragen en specifieke behoeften tijdens het aanmeldingsproces. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw kind zich snel thuis voelt bij Vesper. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt bij het aanmelden of als je meer informatie wilt over onze buitenschoolse opvang +. We kijken ernaar uit om jou en je kind welkom te heten bij Vesper BSO+.

Wat zijn de beschikbare dagen en tijden?

Bij Vesper BSO+ streven we ernaar om flexibele opvang opties te bieden die aansluiten bij de behoeften van jou en je kind. Onze locaties hanteren ruime openingstijden, maar voor specifieke informatie per locatie nodigen we je uit om onze locatiepagina te bekijken. Daar vind je gedetailleerde informatie over beschikbare dagen, tijden en specifieke voorzieningen op elke locatie.

Hoe verloopt de kennismaking voor mijn kind?

Wij begrijpen dat de eerste kennismaking met buitenschoolse opvang + een spannende stap kan zijn, zowel voor jou als voor je kind. Bij Vesper BSO+ besteden we veel aandacht aan een warm welkom. Voorafgaand aan de officiële start van de opvangperiode organiseren we kennismakingsmomenten. Tijdens deze momenten kan je kind de omgeving verkennen, de begeleiders ontmoeten en alvast wennen aan de nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en specifieke behoeften te bespreken. We geloven in een persoonlijke aanpak, zodat jouw kind zich comfortabel en welkom voelt vanaf de allereerste dag.

Wat gebeurt er tijdens vakantieperiodes?

Vakantieperiodes kunnen voor speciale uitdagingen vormen. Onze opvang stopt echter niet tijdens vakanties; integendeel, we bieden ook tijdens deze periodes opvang aan. Sterker nog, dit zit inbegrepen binnen het pakket. Dit betekent dat jouw kind ook in vakanties kan genieten van een vertrouwde en stimulerende omgeving.

Tijdens vakantieperiodes organiseren we bovendien speciale activiteiten en uitstapjes om de ervaring voor jouw kind extra bijzonder te maken. Onze vakantieopvang is ontworpen met plezier en educatie in het achterhoofd, zodat jouw kind ook tijdens de vakantie volop kan genieten.

Contact

Translate »