We zorgen graag samen
voor een passende opvang voor iedereen

Bij Vesper BSO+ streven we ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te bieden voor kinderen met een extra zorgvraag. Ben je op zoek naar geschikte opvang voor je kind, maar is er nog geen Vesper-locatie in jouw omgeving? Of ken je een school die enthousiast is over passende BSO? Vul dan het onderstaande formulier in!

Onze missie: BSO+ in de buurt voor elk kind

Ben je een ouder van een kind met specifieke ondersteuningsbehoeften en heb je moeite met het vinden van geschikte buitenschoolse opvang + in jouw buurt? Je bent niet alleen. Veel ouders lopen tegen dit probleem aan tijdens hun zoektocht naar een passende opvang voor hun kinderen. Door ons eenvoudige formulier in te vullen, help je niet alleen jezelf maar ook andere ouders in dezelfde situatie.

Door onderstaand formulier in te vullen kunnen we ervoor zorgen dat er in elke stad en wijk een Vesper BSO+ beschikbaar is, zodat geen enkele ouder zich zorgen hoeft te maken over het ontbreken van passende opvang in de buurt.

Een Vesper BSO+ bij jou op school/in de buurt? Regel het hier! 

Vesper BSO+ bij jou op school/in de buurt?

Gemeenten, verwijzers en scholen, deel hier jouw locatie-ideeën

Heeft jouw gemeente, verwijzer of school/scholengroep een suggestie voor een Vesper locatie in jouw stad of wijk? Geweldig! Ga dan naar onze pagina en deel jouw idee met ons door het formulier in te vullen.

Translate »