BSO + Rotterdam

Hillegersberg

Welkom bij Vesper BSO + in Rotterdam. Onze buitenschoolse opvang + biedt een veilige en stimulerende omgeving voor je kind met een extra zorgvraag na schooltijd. Wij weten hoe belangrijk het is voor ouders om te weten dat hun kinderen na schooltijd in een veilige, stimulerende en zorgzame omgeving zijn. Ons doel is dan ook een tweede thuis te bieden waar je kind niet alleen wordt opgevangen, maar ook de kans krijgt om zich op verschillende manieren te ontwikkelen en te genieten van zijn vrije tijd.

BSO + Rotterdam Hillegersberg

Onze locatie in Hillegersberg is aan de rand van het Lage Bergse Bos gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto, fiets en het openbaar vervoer. Op onze locatie bieden we activiteiten en programma’s aan die passend kunnen worden gemaakt voor elk kind. Bij Vesper BSO + zorgen we ervoor dat je kind altijd iets leuks en leerzaams te doen heeft. Bekijk hieronder wat onze openingstijden zijn:

Het adres van onze locatie

Hillegersberg
Mozartlaan 150
3055 KM Rotterdam

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor BSO + Rotterdam?

Onze dagen zijn gevuld met verschillende programma’s om een balans te bieden tussen leren en spelen, zodat de kinderen zich op alle fronten kunnen ontwikkelen. Onze mogelijkheden voor buitenschoolse opvang + in Rotterdam zijn:

  • Sport en spel: bewegen is enorm belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. We bieden meerdere sportactiviteiten om ervoor te zorgen dat kinderen actief blijven en tegelijkertijd plezier kunnen hebben.
  • Creatieve workshops: we zoeken de ontspanning op door gezamenlijk te knutselen, tekenen, schilderen of door verschillende creatieve werkjes te maken. Deze activiteiten helpen de kinderen om hun verbeelding te ontwikkelen en hun creatieve talenten te ontdekken.
  • Educatieve activiteiten: om de cognitieve vaardigheden van de kinderen te stimuleren, spelen we spelletjes en doen we leerzame activiteiten. Denk hierbij aan puzzels, bordspellen en wetenschappelijke kleine experimenten.
  • Ontspanning en rust: we weten hoe belangrijk rust en ontspanning voor de kinderen is. Daarom hebben we rustige ruimtes waar ze kunnen lezen, tekenen of gewoon even kunnen ontspannen.

Het kiezen van de juiste BSO + Rotterdam is een belangrijke beslissing. Daarom staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om je te helpen bij het maken van deze keuze. Neem gerust contact met ons op of meld je direct aan via ons aanmeldformulier.

Onze werkwijze

Buitenschoolse opvang + Rotterdam bij Vesper BSO +

We nodigen je uit om langs te komen en onze locatie Hillegersberg in Rotterdam te bezoeken. Bekijk zelf waarom Vesper BSO + de beste keuze is voor buitenschoolse opvang + in Rotterdam door een rondleiding bij ons aan te vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit om jou en je kind te verwelkomen bij Vesper BSO +!

Translate »