Buitenschoolse opvang + Den Haag

De Strandwacht

Vesper BSO + is een buitenschoolse opvang in Den Haag die zich speciaal richt op kinderen met extra zorgbehoeften. Gevestigd in een warme en stimulerende omgeving, streven we ernaar om elk kind de kans te geven zich optimaal te ontwikkelen. Ontdek hieronder wat onze buitenschoolse opvang + zo uniek maakt en welke mogelijkheden we bieden.

Buitenschoolse opvang + Den Haag De Strandwacht

Bij Vesper BSO + helpen we kinderen met een extra zorgvraag. Mocht je interesse hebben om je kind aan te melden bij Vesper BSO + dan kan dat via het aanmeldformulier.

Het adres van onze locatie

De Strandwacht
Paddepad 8,
2554 HZ Den Haag

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor buitenschoolse opvang + Den Haag?


Bij Vesper BSO + bieden we buitenschoolse opvangmogelijkheden voor kinderen met speciale behoeften. Ons programma is flexibel en op maat gemaakt voor elk kind, met aandacht voor hun individuele behoeften. Of het nu gaat om leuke en leerzame activiteiten of sociale interacties, we streven ernaar een inclusieve omgeving te creëren waarin elk kind zich gewaardeerd voelt.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met extra behoeften, waardoor we ervoor zorgen dat elk kind de juiste ondersteuning krijgt. Bij Vesper BSO + kun je je kind met een gerust hart achterlaten, wetende dat ze de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.

Onze werkwijze

Buitenschoolse opvang + Den Haag bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO + streven we ernaar om buitenschoolse opvang toegankelijk te maken voor elk kind. Onze inzet voor inclusiviteit, op maat gemaakte zorg en een speelse omgeving maakt ons de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar buitenschoolse opvang + voor kinderen met extra behoeften.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken voor een rondleiding. Ervaar zelf de warmte en vreugde die onze buitenschoolse opvang + te bieden heeft.

Translate »