Buitenschoolse opvang + Assendelft

Kentalis Signis

Buitenschoolse opvang+ Assendelft

Wij bieden buitenschoolse opvang + Assendelft voor kinderen met een extra hulpvraag. Bij Vesper BSO + bieden we speciaal ontwikkelde buitenschoolse opvang voor kinderen met gedragsproblemen of een licht verstandelijke beperking. Ons doel een omgeving te bieden waarin kinderen kunnen leren en plezier kunnen maken.

Onze buitenschoolse opvang + is een plek die niet thuis of in een reguliere opvang beschikbaar is. We willen je aanmoedigen om contact op te nemen met Vesper BSO + en ontdek hoe we je kind kunnen ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling.

Buitenschoolse opvang + Assendelft Kentalis Signis

Onze buitenschoolse opvang + is gelegen in Assendelft. Locatie Kentalis Signis is goed bereikbaar met de auto en de fiets. Op alle schooldagen staan wij klaar om jou en je kind te ondersteunen. Onze locatie is speciaal ontworpen om kinderen te helpen met een taal ontwikkeling stoornis (TOS), maar ook kinderen met een andere hulpvraag kunnen zich bij ons ontwikkelen en plezier hebben. Bekijk hieronder onze openingstijden:

Het adres van onze locatie

Kentalis Signis
Burgemeester de
Boerstraat 19
 1566 KA Assendelft

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor buitenschoolse opvang + Assendelft?

Bij Vesper BSO + streven we ernaar om kinderen met een extra hulpvraag te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Onze aanpak is gebaseerd op de mogelijkheden van elk kind. Onze deskundige medewerkers creëren een omgeving waarin kinderen rust en structuur ervaren, zodat ze succes kunnen ervaren in samen spelen, deelnemen aan activiteiten en het ontdekken van hun eigen talenten.

We geloven in samenwerking, niet alleen tussen ons team en de kinderen, maar ook tussen ouders en school. Samenwerken is essentieel om het beste resultaat voor je kind te bereiken. We moedigen je aan om na te denken over wat het beste is voor jouw kind en hoe wij kunnen helpen bij hun ontwikkeling. Neem contact met ons op of meld je direct aan.

Onze werkwijze

Buitenschoolse opvang + Assendelft bij Vesper BSO+

Bij Vesper BSO + begrijpen we dat elke ouder de beste zorg en ondersteuning voor hun kind wil. We zijn hier om te helpen en adviseren je graag bij het maken van de juiste beslissing voor de buitenschoolse opvang van je kind. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Vesper BSO + het verschil kan maken in het leven van jouw kind.

Translate »