BSO + Amsterdam-Zuid

IJsbaanpad

BSO+ Amsterdam-Zuid

Ben je als ouder op zoek naar BSO + Amsterdam-Zuid voor jouw kind met een extra hulpvraag? Ieder kind is uniek en heeft soms wat extra aandacht nodig. Bij Vesper BSO + bieden wij een speciale BSO + Amsterdam-Zuid aan voor kinderen met gedragsproblemen of een licht verstandelijke beperking. Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin kinderen gestructureerd kunnen spelen en ontspannen, iets wat thuis of op reguliere opvang niet altijd mogelijk is. Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen en jouw kind aan te melden, zodat we samen kunnen zorgen voor de beste zorg en ontwikkeling.

BSO + Amsterdam-Zuid IJsbaanpad

Onze locatie IJsbaanpad bevindt zich in Amsterdam-Zuid. Op alle schooldagen staan wij klaar om jou en je kind te ondersteunen. We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is voor werkende ouders, en daarom streven we ernaar om onze opvang zo toegankelijk mogelijk te maken voor jouw specifieke behoeften. Bekijk hieronder wat onze openingstijden zijn:

Het adres van onze locatie

IJsbaanpad
IJsbaanpad 9
1076 CV Amsterdam

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor BSO + Amsterdam-Zuid?

Bij Vesper BSO + Amsterdam-Zuid draait alles om het denken in mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers zijn er om te helpen bij de ontwikkeling van jouw kind op een speelse en ondersteunende manier. We bieden een gestructureerde omgeving waarin kinderen samen kunnen spelen, activiteiten kunnen ondernemen en hun eigen talenten kunnen ontdekken. Onze aanpak is gericht op het creëren van rust en structuur, zodat kinderen succeservaringen kunnen opdoen en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Samenwerking met ouders en school is van essentieel belang voor ons. We geloven in open communicatie en teamwork om ervoor te zorgen dat jouw kind de best mogelijke zorg krijgt. Samen maken we plezier en ondersteunen we de groei en ontwikkeling van elk kind.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste BSO + Amsterdam-Zuid een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om je te helpen bij het maken van deze keuze. Neem gerust contact met ons op of meld je direct aan via ons aanmeldformulier.

Onze werkwijze

Buitenschoolse opvang + Amsterdam-Zuid bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO + bieden we buitenschoolse opvang Amsterdam-West voor kinderen met speciale zorgbehoeften. Onze deskundige medewerkers creëren een ondersteunende en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen groeien en bloeien. Of het nu gaat om extra begeleiding of een specifieke aanpak, we staan klaar om te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies over de best passende zorg voor jouw kind.

Translate »