Buitenschoolse opvang + Zeist

Vesper BSO+ Zeist

Op zoek naar een buitenschoolse opvang + in Zeist waar jouw kind de zorg en aandacht krijgt die het verdient? Bij Vesper BSO + geven we kinderen met gedragsproblemen of een lichte verstandelijke beperking de speciale aandacht die ze nodig hebben. Wij bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar jouw kind kan spelen, leren en ontspannen. Onze buitenschoolse opvang plus is speciaal ontworpen om de zorg te bieden die thuis of op reguliere opvanglocaties vaak niet beschikbaar is. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we samen jouw kind de beste zorg en begeleiding kunnen geven.

Buitenschoolse opvang + Zeist – Vesper BSO+ Zeist

Bij Vesper BSO + helpen we kinderen met een extra zorgvraag. Mocht je interesse hebben om je kind aan te melden bij Vesper BSO + dan kan dat via het aanmeldformulier.

Het adres van onze locatie

Vesper BSO+ Zeist
Rozenstraat 20A 
3702 VP Zeist 

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor buitenschoolse opvang + Zeist?

Bij Vesper BSO + geloven we in de kracht van een inclusieve en zorgzame omgeving waar elk kind zich veilig en gewaardeerd voelt. Onze opvangtoppers zetten zich in om een op maat gemaakt programma te bieden dat aansluit bij de behoeften en interesses van ieder kind. Of het nu gaat om speelse activiteiten, educatieve projecten of rustige momenten, bij ons krijgt elk kind de ruimte om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen.

Onze locatie Vesper BSO+ Zeist is uitgerust met speciale faciliteiten en programma’s die gemaakt zijn om kinderen met extra zorgbehoeften optimaal te ondersteunen. We hechten veel waarde aan de samenwerking met ouders en andere zorgverleners om ervoor te zorgen dat elk kind de best mogelijke zorg en aandacht krijgt.

Onze werkwijze

Buitenschoolse opvang + Zeist bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO+ creëren we een positieve en stimulerende omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en volop plezier kunnen beleven. Gelegen in Zeist, staan we bekend om onze betrokkenheid, deskundigheid en enthousiasme. Onze missie is het streven naar het creëren van een tweede thuis waar elk kind zich geliefd en gewaardeerd voelt.

Onze activiteiten zijn divers en worden afgestemd op de individuele behoeften van elk kind. Of het nu gaat om gezamenlijke spelletjes, creatieve workshops of rustige leeshoekjes, bij ons is er ruimte voor iedereen om te groeien en te bloeien.

Kortom, Vesper BSO+ Zeist is dé plek waar zorg en plezier samenkomen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een rondleiding en kom eens langs om de sfeer zelf te ervaren

Translate »