Buitenschoolse opvang + Hilversum

Crailoo

Buitenschoolse opvang+ Hilversum

Welkom bij Vesper BSO +, de buitenschoolse opvang + in Hilversum. Op onze locatie Crailoo bieden we met liefde en zorg onze speciale buitenschoolse opvang + aan. Bij ons staat de zorg en ontwikkeling van kinderen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben centraal. We zijn er trots op een veilige en stimulerende omgeving te creëren waar kinderen met gedragsproblemen of een lichte verstandelijke beperking kunnen spelen en groeien. Ben je nieuwsgierig naar wat Vesper BSO + Crailoo te bieden heeft? We nodigen je van harte uit om meer te ontdekken over onze programma’s en de warme, gastvrije omgeving die we bij onze buitenschoolse opvang + Hilversum aanbieden.

Buitenschoolse opvang + Hilversum Crailoo

Bij Vesper BSO + bieden we ondersteuning aan kinderen met speciale zorgbehoeften. Wil je jouw kind aanmelden voor buitenschoolse opvang + Crailoo, dan kun je dit eenvoudig doen via ons aanmeldformulier.

Het adres van onze locatie

Crailoo
Sportpark Crailoo 4,
1222 AA Hilversum

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor buitenschoolse opvang + in Hilversum?

In Hilversum is het aanbod van BSO + beperkt, maar bij Vesper BSO + staan we met open armen voor jou en je kind klaar. Elk kind is uniek en heeft zijn of haar eigen uitdagingen en behoeften. Daarom hebben we ervoor gekozen om een persoonlijke benadering te hanteren, specifiek afgestemd op de individuele behoeften van elk kind dat bij ons wordt opgevangen.
We willen niet alleen een plek zijn waar kinderen worden opgevangen, maar ook waar ze kunnen leren, ontdekken en zichzelf kunnen ontwikkelen. Bij Vesper BSO + streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin elk kind zich gewaardeerd voelt, zijn of haar talenten kan ontdekken en vrienden kan maken. We kijken ernaar uit om jou en je kind te verwelkomen in onze warme en ondersteunende BSO + Hilversum.

Onze werkwijze

Buitenschoolse opvang + Hilversum bij Vesper BSO +

Overweeg je buitenschoolse opvang + voor jouw kind? Bij Vesper BSO + geloven we in de kracht van elk kind en werken we samen met jou als ouder om de beste aanpak te vinden voor de specifieke behoeften van je kind. We begrijpen dat het nemen van deze beslissing een belangrijke stap is, en we helpen je hier graag mee verder. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Vesper BSO + het verschil kan maken in het leven van jouw kind.

Translate »