Buitenschoolse opvang+ Haarlem

IKC Schalkwijk Dumont

Ben je op zoek naar buitenschoolse opvang+ in Haarlem? Bij Vesper bieden we hoogwaardige buitenschoolse opvang plus voor kinderen met een extra zorgvraag na schooltijd. Ons deskundige en betrokken team creëert een stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen leren en groeien. We hanteren flexibele uren en bieden diverse activiteiten. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en je kind aan te melden. Ontdek de mogelijkheden bij Vesper en geef je kind een geweldige buitenschoolse ervaring!

Buitenschoolse opvang+ Haarlem IKC Schalkwijk Dumont

Bij Vesper BSO+ bieden we ondersteuning aan kinderen met speciale zorgbehoeften. Als je overweegt om je kind aan te melden bij Vesper BSO+, kun je dat eenvoudig doen via ons aanmeldformulier.

Het adres van onze locatie

IKC Schalkwijk Dumont
Niels Finsenstraat 35,
2035 CZ Haarlem

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor buitenschoolse opvang+ Haarlem?

Bij Vesper BSO+ hanteren we een unieke aanpak die draait om het benutten van de mogelijkheden van ieder kind. Onze toegewijde groepsmedewerkers creëren een omgeving van rust en structuur, waarin kinderen de kans krijgen om waardevolle succeservaringen op te doen. Dit gebeurt door middel van samen spelen, deelnemen aan uiteenlopende activiteiten en het ontdekken van hun eigen talenten.

We begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom moedigen we ouders aan om na te denken over de beste aanpak voor hun kind. Onze deskundige medewerkers staan klaar om te helpen bij het nemen van deze belangrijke beslissing. Samen creëren we een opvangomgeving die aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van jouw kind. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze buitenschoolse opvang+ Haarlem kan bijdragen aan de ontwikkeling van jouw kind.

Onze werkwijze

Buitenschoolse opvang+ in Haarlem bij Vesper BSO+

Bij Vesper BSO+ bieden we buitenschoolse opvang voor kinderen met bijzondere zorgbehoeften. Onze ervaren medewerkers creëren een ondersteunende en inspirerende omgeving waarin kinderen kunnen spelen, leren en groeien. Of het nu gaat om extra begeleiding of een specifieke aanpak, we staan paraat om te helpen. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie en deskundig advies over de meest geschikte buitenschoolse opvang+ voor jouw kind.

Translate »