BSO + Amsterdam-West

Kentalis Signis TOS

Ben je op zoek naar buitenschoolse opvang + in Amsterdam-West waar er voor je kind extra begeleiding aanwezig is? De zorg voor kinderen met gedragsproblemen of een licht verstandelijke beperking vereist speciale aandacht en zorg. Bij Vesper BSO + bieden we een veilige en ondersteunende omgeving waar kinderen de kans krijgen om in een veilige en stimulerende omgeving te spelen en te ontspannen. Onze buitenschoolse opvang plus is een plek die niet altijd thuis of op reguliere opvang te vinden is. Neem contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw kind de juiste zorg en begeleiding krijgt.

BSO + Amsterdam-West Kentalis Signis TOS

BSO + Amsterdam-West bevindt zich op een gunstige locatie in Amsterdam-West. Onze ruime openingstijden zorgen ervoor dat jij als ouder je werkzaamheden weer kan uitvoeren zonder je zorgen te hoeven maken over de opvang van je kind. Onze locatie is speciaal ontworpen om kinderen te helpen met een taal ontwikkeling stoornis (TOS), maar ook kinderen met een andere hulpvraag kunnen zich bij ons ontwikkelen en plezier hebben.

Het adres van onze locatie

Kentalis Signis TOS
Jan Tooropstraat 11
1062 BK Amsterdam

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor BSO + Amsterdam-West?

Bij Vesper BSO + staan we voor een positieve benadering van buitenschoolse opvang voor kinderen met een extra hulpvraag. We geloven in de mogelijkheden van ieder kind. We kijken vooral naar wat er wel nog mogelijk is en niet naar wat er niet kan. Onze deskundige medewerkers zorgen voor rust en structuur op de groep, waardoor kinderen de kans krijgen om succeservaringen op te doen, samen te spelen, deel te nemen aan activiteiten en hun eigen talenten te ontdekken. We begrijpen dat elke kind uniek is, en we moedigen ouders aan om samen met ons na te denken over de beste aanpak voor hun kind.

Onze aanpak bestaat uit het spelenderwijs ontwikkelen, waarbij we rekening houden met de individuele behoeften van elk kind. We streven naar een nauwe samenwerking tussen ouders en school, omdat we geloven dat een goede communicatie essentieel is voor de ontwikkeling van kinderen. Als je overweegt om je kind aan te melden voor buitenschoolse opvang Amsterdam-West, denk dan aan Vesper BSO +.

Onze werkwijze

BSO + Amsterdam-West bij Vesper BSO +

Als je op zoek bent naar een BSO + Amsterdam-West voor kinderen met een extra zorgvraag dan staan wij klaar om je te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op met Vesper BSO + voor hulp en advies. Samen kunnen we de beste oplossing vinden voor jouw kind en ervoor zorgen dat ze de zorg en begeleiding krijgen die ze verdienen. We kijken ernaar uit om jou en je kind te verwelkomen bij Vesper BSO +.

Translate ยป