Buitenschoolse opvang + Amsterdam-West

SBO de Kans

Buitenschoolse opvang+ Amsterdam-West

Ben je op zoek naar buitenschoolse opvang + in Amsterdam-West? Bij Vesper BSO + bieden we hoogwaardige opvang voor kinderen met een plusje na schooltijd. Onze professionele en toegewijde teamleden zorgen voor een stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen leren en groeien. We hanteren flexibele uren en hebben verschillende activiteiten om uit te kiezen. Neem vandaag nog contact met ons op om je kind aan te melden. Ontdek de mogelijkheden bij Vesper en geef je kind een geweldige buitenschoolse ervaring!

Buitenschoolse opvang + Amsterdam-West SBO de Kans

Bij Vesper BSO + helpen we kinderen met een extra zorgvraag. Mocht je interesse hebben om je kind aan te melden bij Vesper BSO + dan kan dat via het aanmeldformulier.

Het adres van onze locatie

SBO de Kans
Thomas van Aquinostraat 2
1064 NE Amsterdam

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor BSO + Amsterdam-West?

Bij Vesper BSO + geloven we in de unieke mogelijkheden van elk kind met een plusje door middel van onze voor buitenschoolse opvang +. Onze toegewijde groepsmedewerkers creëren een omgeving van rust en structuur, waardoor kinderen de kans krijgen om succesvol te spelen, deel te nemen aan diverse activiteiten en hun eigen talenten kunnen ontdekken. Wil je je kind een stimulerende en ondersteunende buitenschoolse ervaring bieden? Neem nu contact met ons op en ontdek hoe Vesper BSO + kan bijdragen aan de ontwikkeling van jouw kind.

Onze werkwijze

Buitenschoolse opvang + Amsterdam-West bij Vesper BSO +

Bij Vesper BSO + bieden we buitenschoolse opvang voor kinderen met speciale zorgbehoeften. Onze deskundige medewerkers creëren een ondersteunende en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen groeien en bloeien. Of het nu gaat om extra begeleiding of een specifieke aanpak, we staan klaar om te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies over de best passende zorg voor jouw kind.

Translate »