Buitenschoolse opvang + Amsterdam-Zuid

De Wereldboom

Ben je op zoek naar buitenschoolse opvang + in Amsterdam-Zuid voor je kind met een extra hulpvraag? Elk kind is bijzonder en soms hebben ze wat extra aandacht en ondersteuning nodig. Bij Vesper BSO + staan we klaar om jou en je kind te helpen. Onze missie is om een veilige en stimulerende omgeving te bieden waar kinderen met gedragsproblemen of een licht verstandelijke beperking zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben.

Buitenschoolse opvang + Amsterdam-Zuid De Wereldboom

Onze locatie De Wereldboom in Amsterdam-Zuid is gemakkelijk te vinden. We zijn elke schooldag geopend. Vesper BSO + De Wereldboom is zorgvuldig gekozen en ingericht om een veilige en comfortabele omgeving te creëren waar kinderen zich thuis voelen.

Het adres van onze locatie

De Wereldboom
Peelstraat 171 ,
1079 RN Amsterdam

Contact

Openingstijden

Maandag – Dinsdag – Woensdag
Donderdag – Vrijdag

Schoolweken: eindtijd school – 18.30
Vakantieweken: 08.30 – 18.30

Wat zijn de mogelijkheden voor buitenschoolse opvang + Amsterdam-Zuid?

Bij Vesper buitenschoolse opvang + geloven we sterk in het benutten van de mogelijkheden van elk kind. Onze deskundige groepsmedewerkers zorgen voor rust en structuur, waardoor kinderen succeservaringen kunnen opdoen in samen spelen, deelnemen aan activiteiten en het ontdekken van hun eigen talenten.

Samenwerking is een sleutelwoord bij Vesper buitenschoolse opvang +. We werken nauw samen met ouders en scholen om ervoor te zorgen dat we de beste aanpak bieden voor elk kind. Ons doel is om kinderen niet alleen te ondersteunen in hun ontwikkeling, maar ook om plezier en voldoening te brengen in hun leven.

Als je overweegt om je kind aan te melden voor buitenschoolse opvang plus, denk dan aan Vesper BSO +.

Onze werkwijze

Buitenschoolse opvang + Amsterdam-Zuid bij Vesper BSO +

Vesper buitenschoolse opvang + in Amsterdam-Zuid biedt een unieke en ondersteunende mogelijkheid voor buitenschoolse opvang voor kinderen met een extra zorgvraag. Door voor Vesper BSO + te kiezen hoef je je als ouder geen zorgen meer te maken over de juiste zorg en ondersteuning voor je kind.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bespreken wat de beste aanpak is voor jouw specifieke situatie. Bij Vesper BSO + in Amsterdam-Zuid staan we voor je klaar, omdat we geloven dat elk kind de kans verdient om te groeien, te leren en te bloeien.

Translate »